• MagicWoman, zakladnica podjetniškega znanja in priložnosti

   

  Postati detektiv pomeni opraviti detektivski izpit, pridobiti detektivsko licenco in se včlaniti v Detektivsko zbornico RS. Da postaneš dober detektiv, pa je potrebno mnogo več. Konkretni primeri, zaupani v moje roke, intenzivni dnevi in noči iskanja ustreznih strategij, dokazov in rešitev, stalno izobraževanje, kvalitetna oprema ter nepogrešljivi strokovni sodelavci, na katere se lahko brezpogojno zanesem, kalijo kvaliteto mojega dela in detektivsko ime.

  Sodelovanje s strokovnjaki različnih področij je v detektivskem poslu neizogibno, zato poslovno mreženje zame velikega pomena. Ker za svoje stranke nudim le najboljše, čutim visoko odgovornost, da k sodelovanju povabim le najboljše iz svojih vrst. Zato kljub pestremu urniku vselej najdem čas za povezovanje s slovenskimi in tujimi podjetniki, spoznavanje njihovega dela in kvalitet ter ohranjanje dobrih odnosov.

  Zadnji teden v januarju sem imela čast, da se na dogodku Magic Women podružim z vrhunskimi podjetnicami, inovativnimi, družbeno odgovornimi in aktivnimi ženskami iz širšega Evropskega prostora. Skupnost slovenskih podjetnic je za nas pripravilo bogat program podjetniškega izobraževanja. Svoje bogate izkušnje so z nami delile tudi priznane podjetnice iz tujine:

  Madi Sharma, svetovno znana ambasadorka ženskega podjetništva iz Velike Britanije
  Marion Volk, Predsednica mednarodnega združenja BPW Danube iz Muenchna
  Alida Perkov, predsednica BPW Pula, Hrvaška
  Sanela Dropulić, organizatorka Balkanskega kongresa podjetnic iz Zagreba, Hrvaška

  Med večernimi gosti so bili z nami predstavniki in ustanovitelji znanih, uspešnih podjetij kot so Marjan Batagelj, Marko Kajzer, Dejan Mir, Jerneja Kamnikar, Božena Macarol, Marta Turk in dr. Vilijem Pšeničny, ustanovitelj prve podjetniške visoke šole v Sloveniji Gea College in prvi doktorant na temo podjetništva.

  Večer se je zaključil s podpisom dogovora o sodelovanju med slovenskimi podjetnicami in Evropsko mrežo BPW (Business Professional Women).

  Biti del Skupnosti slovenskih podjetnic je čudovita priložnost, ki ženskam omogoča, da samozavestno žarimo tudi v podjetniških vodah. Nudi nam nove profesionalne priložnosti, da svoje znanje in izkušnje krepimo tako doma kot v tujini. Zato sem ponosna, da sem v Skupnosti slovenskih podjetnic ena od predstavnic slovenskih ženskih detektivk.

  Magic Woman, Skupnost slovenskih podjetnic