• Stranke o meni: Varanje dokazano!

 • V sebi sem potlačila ta občutek, da je z drugo. Obnašal se je običajno, nekoliko odtujeno.. Njegovo delo med vikendi v tujini me je začelo motiti tudi, ko je bil doma. Vedela sem, da mu pripravljam obleko zato, da gre k drugi in čutila sem, da že dolgo ni več iskren. Trpela sem sama v sebi. A tako sem bila vzgojena. Nisem zbrala poguma, ker me je bilo strah resnice in tega, da bodo otroci ostali brez družine. Prijateljica mi je dala tvojo številko in ko sem prvič poklicala, sem imela cmok v grlu. Res si razumevajoča in topla oseba in hvaležna sem ti, ne samo zato, ker si dolge noči čakala s kamero v roki ampak tudi zato, ker si mi odprla oči, dala novo upanje in mi pokazala novo pot v življenju, kljub moji starosti. Hvala ti Mateja. Prava prijateljica si.

  Barbara iz okolice Kranja

 • Tvoje slike ne rabijo velikih besed. Samo en velik Hvala!

  Anonimna

 • Ko se nama je rodila hči so se v službi pojavile težave in so ga odpustili. Najprej je posedal pred televizijo in nato je začel zahajati v bare. Najprej s prijatelji, nato sam. Vračal se je pozno ponoči ali celo proti jutru. Ko je bil doma je bilo kot, da ni z nama ampak živi v svetu Facebooka. Spremenil je vsa gesla na računalniku in celo telefon je nastavil na prstni odtis. Kadar je telefon pustil na trdi podlagi se je slišalo vibriranje, ko je prišlo sporočilo. Teh je bilo veliko in vsakič je skočil in začel pisati. Niti zadovoljstva na obrazu ni več skrival, ko je odgovarjal. Popolnoma se je odtujil od naju in na vsako vprašanje je odreagiral z kričanjem in obsodbami. Nisem zdržala več. Poklicala sem te in kljub bolečini v meni si našla toplo besedo in me sprejela kakršna sem bila, razsuta v sebi… V nekaj dneh si me poklicala. Zabolelo me je, ko si mi povedala, da imaš dokaze o tem kam in kaj počne moj parter. Ko sem gledala slike kaj počne z njo mi je postalo slabo. Odločila sem se da ga vržem ven iz stanovanja in to sem tudi storila. To je bil moj ponovni začetek življenja! Vem, da te lahko še vedno pokličem za nasvet ali pa samo za kavico. Hvala ti.

  Nives iz Ljubljane

 • Ko sva se razšla in se je začela mučna ločitev je pobral vse: denar, avte in ključe. Nisem vedela kaj bi in kako. Pravnik mi je svetoval, naj si najamem detektivko, ki mi bo pomagala najti premoženje in dokaze. Brez tebe Mateja, bi z otroci ostala brez vsega. Večno ti bom hvaležna.

  Tamara iz okolice Ljubljane

 • Po vrnitvi z morja je mož vedel za vsak moj korak, vsak sms in celo kaj sem po Facebooku poslala prijateljici. Bilo je srhljivo, počutila sem se kot v zaporu. Poklicala sem te iz službe in takoj si mi povedala, da imam verjetno na telefonu nameščen vohunski program za popolni nadzor. Izkazalo se je, da mi je to namestil mož, da me je imel pod nadzorom, zato, da me je lahko varal z žensko, ki jo je spoznal na morju.

  Nika iz Domžal