• Je flirtanje varanje?

 • Spogledovanje se začne iz radovednosti, kaj pa potem?

   

  Moški navadno ljubice poiščejo takrat, ko v zvezi nekaj ni v redu. Skrito virtualno flirtanje se navadno začne iz radovednosti ali zaradi nezadovoljenih potreb. Pametni telefoni omogočajo hitre seks stike, na primer preko Badoo, Twoo, Tinder, Facebook in podobno. Moškega lepa slikica in lepa beseda zasvoji. To največkrat vodi iz virtualnega varanja v telesno varanje.

  Naštete aplikacije omogočajo tudi prikazovanje statusa. Že na prvi pogled, ko simpatična ženska išče prijatelja preko spleta in je njen status “v zvezi” ali “poročena”, vam lahko hitro da misliti, kaj pravzaprav išče na spletu.

  Aplikacije omogočajo tudi “pametno ujemanje”, kar spodbuja partnerja, da se večkrat dnevno priklopi na aplikacijo in izmenja sporočila. Aplikacija omoga izbiro partnerja glede na spol, leta, oddaljenost in celo astrološka znamenja.

  Vse te aplikacije omogočajo tudi izmenjavo fotografij, tako si virtualna ljubimca izmenjata spolne fantazije, slike ipd. Tako početje povzroča odvisnost in hitro lahko občutite odtujenost med vami in vašim partnerjem. Naslednji logičen korak je le še, da se dogovorita za čas in kraj srečanja in varanje je tu.

  Ste opazili, da vaš partner večkrat pregleduje sporočila na socialnih omrežjih ali zgoraj opisanih aplikacijah? Skupaj lahko zanesljivo preverimo, kaj se dogaja. Obrnite se name >> 

   

  flirtanje

  fotovir: hercampus.com