• OPOZORILO! PARTNER VAM LAHKO PRISLUŠKUJE!

    Prevarana žena je lahko žrtev prisluškovanja in sledenja. Gps sledenje, prisluškovanje mobitelu, branje zasebnih sporočil na vseh socialnih omrežjih ter branje elektronske pošte so samo del funkcij preprostih in zelo poceni programov. Ljubosumen partner te programe spretno naloži na pametni telefon osebe, ki jo želi nadzorovati. Ti nevidni programi delujejo v ozadju pametnega telefona in omogočajo ljubosumnemu moškemu popoln nadzor nad njegovo partnerko.

    Ne samo, da ti programi omogočajo popoln nadzor nad vašim gibanjem ali vašo komunikaco prek sms-ov, e-pošte ali klicev. Še več, ti spy programi omogočajo celo beleženje komunikacije preko vseh družbenih omrežjij (FB, Viber, Wechat,Skype, Gtalk...), in omogočajo vpogled v pošiljanje slik in celo pridobivajo gesla. Na ta način vas ljubosumni partnerji popolnoma nadzorujejo brez vaše vednosti!

    Kot detektivka trdim, da gre za grobo kršitev zasebnosti in bi na to rada opozorila vse ženske, ker imamo vse  pravico vedeti in se odločati o svoji zasebnosti!

    Vendar POZOR!!! Ne kličite detektivke iz istega telefona, za katerega menite, da ga nekdo prisluškuje ali sledi, saj boste s tem izdali vaš namen tistemu, ki vam prisluškuje. Pokličite me iz druge številke, najbolje iz službe ali preko vaše prijateljice.

    Z vseljem vam bom pomagala! Detektivka Mateja