• Ste kdaj razmišljale, kako hitro po poroki pride prva ljubezenska avantura?

  20. 1. 2017 | Novice | Detektivka Mateja
 • Tako hitro se išče ljubezenska avantura

  Kako zelo spretno je lahko varanje moških, njihovo sledenje partnerk s pametnimi telefoni pa zelo premeteno, smo že pisali. Kaj pa ženska nezvestoba? Raziskovalce spletne strani Victoria Milan je zanimalo, kako hitro po poroki si one zaželijo ljubimca.

  Prva spletna stran za diskretne zmenke poročenih in vezanih ljudi poroča, da ženske novega moškega za ljubezenske avanture poiščejo v povprečju že po 7 – 8 letih zakonske zveze. V Evropi najhitreje v novo razmerje skočijo Irke, Švedinje in Britanke, že okoli četrtega leta po poroki.

  Najpogostejši razlog, ki ga raziskava navaja za iskanje novega partnerja je pomanjkanje pozornosti in spoštovanja s strani svojega moža. Posledično se strasti ohladijo, ljubezenske iskrice pa izginejo. “Vznemirljiva afera ženski pomaga, da ponovno odkrije veselje do življenja, čutnost in fizično strast, ki jo pogreša,” zaključujejo v Victoria Milan.

  Za vašo informacijsko varnost pa vas želi detektivka Mateja opozoriti še na eno zanimivo plat raziskave. Ste pomislile, kako so raziskovalci Victoria Milan prišli do konkretnih zaključkov? Pregledali so podatke v spletnem profilu, vsake njihove uporabnice in primerjali tiste, ki so objavile povezavo med časom poroke in časom, ki je pretekel do prvega varanja. Vidite, kako enostavno lahko spletni mojstri uporabijo informacije, ki jih zapišete na splet? Bodite previdne! Detektivka Mateja vam pomaga, ker imate pravico vedeti!

   

  ljubezenska avanturafoto vir: Victoria Milan